Turkcell bip nedir, nasıl kullanılır?

Güncelleme Tarihi:

Turkcell bip nedir, nasıl kullanılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 12:00

Turkcell BiP Nedir ve Turkcell BiP Nasıl Kullanılır sorusu ile ilgili tüm cevaplar bu makalemizde. Gelin hep beraber yakından göz atalım. Bakalım uygulama, kullanıcılara neler sunuyor? Ayrıca yerli ve milli uygulamanın yeni masaüstü sürümü de bulunuyor.

Haberin Devamı

Turkcell BiP, insanlar ile internet üzerinden anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme uygulaması olarak karışımıza çıkıyor. Bu özelliklerin yanı sıra, caps, silinen mesaj, grupça mesajlaşma, konum paylaşma, para transferi özellikleri de bulunuyor.

Uygulama, birebir veya grupça her zaman internet üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşma imkanı sunuyor.

Bununla birlikte, uygulama rakipleri ile yarışmak adına çeşitli özellikler de sunuyor. Bu özelliklerin en başında para transferi özelliği de bulunuyor. Uygulamanın para transferi özelliği ile istediğin kişiye mesaj gönderiyor gibi kolayca para gönderebiliyorsunuz. IBAN, hesap no gibi karışık işlere girmene gerek kalmıyor. Kısacası para göndereceğin kişinin numarasını bilmen yeterli oluyor.

Para transferi özelliğinin yanı sıra uygulama, eğlenmenize yarayacak içerikler de sunuyor. Bu caps’lere ek, güzel çıkartmalar da bulunuyor. Ayrıca uygulamaya özel çıkartmalarda var. İstediğin zamanlarda kendi caps’ini yapabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Uygulama içinde HD kalite görüntülü sohbet özelliği de bulunuyor. Bu özellik dışında, uygulamanın keşfet bölümü de bulunuyor. Bu keşfet bölümü ile spor, moda veya teknoloji gibi ilgi alanlarınıza dair son gelişmeleri takip edebiliyorsunuz.

Keşfet özelliğinin yanı sıra, uygulamada oyunlar da bulunuyor. Bu oyunlar sudoku, Jelly Madness, Bubble Shooter ve çok daha fazlası BiP’te var. Son olarak, MSN uygulamasından da bildiğimiz titreşim özelliği, bu uygulamada da var.

Turkcell BiP Nasıl Kullanılır?

Uygulamayı kullanmanız içim ilk olarak, indirmeniz gerekiyor. İndirme yapmanız için bazı adımları gerçekleştirmeniz gerekiyor. Öncelik olarak, telefonunuzda Appstore, Appmarket veya Google Play Store olması gerekiyor. Bunun dışında, BIP yazıp 2222’ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak indirebiliyorsunuz. Son olarak, uygulamayı bilgisayarınızdan veya tabletinizden sitesi üzerinden kullanabiliyorsunuz. Uygulamayı indirdikten sonra, yukarıda belirtilen tüm özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!