TTNET Müzik, en çok dinlenen şarkıları belirledi

Güncelleme Tarihi:

TTNET Müzik, en çok dinlenen şarkıları belirledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2012 11:47

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, ağustos ayında müzikseverlerin en çok dinlediği yerli ve yabancı şarkıları belirledi.

Yapılan açıklamaya göre, ağustos ayında en çok dinlenen yerli ve yabancı şarkıları belirleyen TTNET Müzik'te, Tarkan'ın eşlik ettiği Ozan Çolakoğlu şarkısı “Aşk Gitti Bizden”, ağustos ayının bir numaralı şarkısı oldu.

Pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli'nin “Bir Yanlış Kaç Doğru” adlı şarkısı ise TTNET Müzik listesinde iki numarada yer aldı.

Yalın'ın dinlenme rekorları kıran son hit parçası “Kasma” ise ağustos ayında en çok dinlenen üçüncü şarkı oldu.

Rihanna yine zirvede

Bütün bir yaz zirvedeki yerini koruyan Rihanna, “Where Have You Been” adlı şarkısıyla ağustos ayında da birinci oldu. Rihanna'nın “Where Have You Been” ile birlikte TTNET Müzik'in ağustos ayına ait ilk 20 listesinde toplam beş şarkısı bulunuyor. Rihanna tüm yaz döneminde en çok dinlenen yabancı şarkıcı olarak dikkat çekiyor.

İki numarada Romanyalı şarkıcı Inna, “Caliente” isimli hareketli ve enerjik şarkısı ile yer alıyor. Michel Telo ise dillerden düşmeyen “Ai Se Eu Te Pego” adlı şarkısı ile ağustos ayında TTNET Müzik'in yabancı listesinin üçüncü sırasında bulunuyor.

Tek şarkı 1, albüm 4 TL

Müzikseverler, TTNET Müzik'te yer alan tüm şarkıları ücretsiz olarak dinleyebiliyor. TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü kolayca indirebiliyor. TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 TL'ye, yerli albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor, ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 TL'ye üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyor. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 TL'ye 100 şarkı paketi satın alabiliyor. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyor.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone ve iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!