Tomb Raider telefonlara geldi

Güncelleme Tarihi:

Tomb Raider telefonlara geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2013 14:31

Tomb Raider bilgisayar ve oyun konsollarından sonra ilk kez cebe girdi!

Haberin Devamı

Square Enix firmasının övünmesine sebep veren Tomb Raider oyun serisinde onun bölüm olan Tomb Raider bu sene içinde sunuldu ve epey beğenildi. Bu kez serinin ilk bölümü olan ve kökleri 1996 sonuna uzanan Tomb Raider 1 bizlerle. iOS uyumlu olan iPhone, iPad ve iPod touch destekli oyun ilk kez dokunmatik ekranla oynanabiliyor. En az iOS 7 gerektiren bu oyun App Store ortamından indirilebiliyor.

Sadece 0.99 dolar olan oyunda bulmacalar, platform deneyimi, dövüş bir araya geliyor. Lara Croft’u yönlendirip tarihi hazineleri bulmasına yardımcı olabilirsiniz. Maalesef şimdilik Android sürümüyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Tomb Raider (2013) oyununun başarısından sonra Xbox One ve PS4 sürümleri geliştirilmeye başlanmıştı.

Bu sürüme Tomb Raider: Definitive Edition adı verilecek. Xbox ve PS3 sürümleri zaten olan son bölüme DLC’ler eklendi ve Definitive Edition tüm eklentileri içerecek. Tomb Raider 1'i 1996 ya da sonrasında oynamış olabilirsiniz ama iOS sürümü çok daha gerçekçi grafikler ve görseller içeriyor. Artık saçını ve karşılaştığı engelleri net biçimde seçebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!