Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands'e ilk içerik geliyor

Güncelleme Tarihi:

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlandse ilk içerik geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 08:37

Geçtiğimiz ay raflarda yerini alan Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands'a ilk içerik geliyor. Narco Roads adındaki bu yeni içerik Season Pass sahibi olmayan kişiler için 25 Nisan'da yayınlanacak.

Haberin Devamı

Yayıncı firması Ubisoft tarafından geçtiğimiz ayın başlarında piyasaya sürülen Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands’e indirilebilir ilk içeriği bugün geldi. Zaten iyi bir performansa sahip olan oyun yeni yayınlanan içerik ile daha da genişleyecek. Santa Blanca adındaki uyuşturucu çetesiyle karşı karşıya geldiğimiz oyunda yeni indirilebilir içerik ile yeni bir düşmanla karşılaşacağız. Narco Roads isimli, içerikte karşımıza çıkacak yeni düşmanın ismi ise El Ivisible. Bu içerik ile tabi ki sadece El Visible ile karşılaşmayacağız bununla birlikte 15 yeni görev, yeni kıyafetler, silahlar ve arabalarla da karşılaşacağız.

Season Pass sahiplerinin bugün ücretsiz olarak indirebilme imkanına sahip olacağı içeriğe diğer kullanıcılar ise haftaya sahip olabilecek. İçerik 25 Nisan’da bağımsız olarak satışa sunulacak.

Haberin Devamı

İçerik hakkında bilgi veren çıkış fragmanına ise buradan ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!