Tinder'a 'Super Like' özelliği geldi

Güncelleme Tarihi:

Tindera Super Like özelliği geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 09:26

Kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil çöpçatanlık uygulaması Tinder, platforma yeni bir özellik ekledi.

Haberin Devamı

Mobil çöpçatanlık uygulaması Tinder, platforma 'Super Like' adı verilen yeni bir özellik ekledi.

Türkçe'ye 'Süper Beğeni' olarak çevrilebilecek bu özellik adından anlaşılacağı gibi, kullanıcıların diğer profillere oranla daha özel buldukları kişileri belirlemelerine imkan sağlıyor.

Bir kullanıcıdan 'Super Like' aldığını gören kişi, o kullanıcının profilinde mavi yıldız işaretini görüyor ve buna aynı şekilde karşılık vermesi durumda iki üye birbirleriyle eşliyor ve iletişim bilgilerini paylaşılıyor.

Söz konusu uygulama test amaçlı olarak şimdilik sadece Avustralya'da kullanılıyor. Bu özelliğin günde en fazla bir defa kullanılmasına imkan veren uygulamanın, bu sınırı uzun vadede kaldırabileceği belirtiliyor.

Tindera Super Like özelliği geldi


Ntv'nin haberine göre 2012'de kurulan ve 24 dilde 50 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Tinder, bu başarısına rağmen, popülaritesini paraya dönüştürmekte zorlanıyor. Uygulamada reklam yayınlamak yerine ücretli üyelik modeline geçme kararı alan Tinder, bu hizmetten yararlanacak kullanıcılarını bazı kısıtlamalardan muaf tutuyor.

Kullanıcılarının daha fazla kişiyi beğenebilmesi için 12 saat bekleten uygulama bu kuralı ücretli üyelik sistemine geçen kullanıcılarına uygulamıyor. Tinder'ın uzun vadede yeni kısıtlamayı ücretli modeli kullanan kişilere uygulamayabileceği belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!