The Division 2'den bedava oyun müjdesi

Güncelleme Tarihi:

The Division 2den bedava oyun müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2019 08:53

Ubisoft, bugünden The Division 2'yı ön sipariş yoluyla satın alanlara bedava oyun vereceğini müjdeledi. Şirket, oyunu satın alanların Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 ve Far Cry Primal arasından seçim yaparak bu oyunlardan birine bedava sahip olacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu The Division 2’nin piyasaya çıkmasına az bir süre kaldı. Oyun için son hazırlıklarını yapan geliştiriciler, geçtiğimiz gün yapılan canlı bir söyleşide açık beta yapılacağını ve bunun tarihini ağzından kaçırdı. Sonrasında Ubisoft da resmi olarak bu bilgileri doğruladı.

The Division 2’nin açık betası 1 Mart’ta başlayacak, 4 Mart’ta sona erecek. Ubisoft bu duyurusunda, önümüzdeki günlerde daha fazla detay paylaşacağını belirtti. Beta’da hangi içeriklerin bulunacağı, hangi platformları kapsayacağı ve katılmak için ne gibi şartların bulunacağı soruları şimdilik cevapsız bırakıldı.

Diğer yandan oyunu ön siparişle satın alanlara bedava oyun verileceği duyuruldu. Ücretsiz oyun hediyesi yalnızca PC platformu için geçerli. The Division 2'yi Uplay veya Epic Games Store üzerinden ön sipariş vermeniz durumunda üç farklı oyun arasından seçim yapabileceksiniz. Bu oyunlar; Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 ve Far Cry Primal şeklinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!