Teleperformance'da önemli atama

Güncelleme Tarihi:

Teleperformanceda önemli atama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 16:30

Teleperformance Türkiye İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Tolga Uçbağlar, CEMEA bölgesinde 7 ülkeyi kapsayan Gelişen Pazarlardan Sorumlu İş Geliştirme Başkanı olarak atandı.

Haberin Devamı

2015-2016 döneminde TP University çatısı altında Türkiye'yi başarıyla temsil eden Uçbağlar, 1 Eylül itibarıyla Türkiye’deki sorumluluklarına ek olarak Rusya, Çekya, Polonya, Ukrayna, Slovakya ve Litvanya ülkelerinin iş geliştirme ekiplerini yönetecek.

Tolga Uçbağlar kimdir?

Teleperformance ailesine 2013 yılında Operasyon Direktörü olarak katılan Tolga Uçbağlar, 2015 yılında Kıdemli Operasyon Direktörü, 2016'da ise İş Geliştirme ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nden mezun olan ve iyi derecede İngilizce bilen Uçbağlar, AVEA'da Takım Lideri olarak başladığı kariyeri boyunca Siemens, Groupon ve Turkcell Global Bilgi şirketlerinde yönetici pozisyonlarında görev yaptı. Uçbağlar, bu atamayla birlikte Teleperformance bünyesinde çok uluslu yöneticilik görevi üstlenen ilk Türk oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!