Teknoloji devlerini buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji devlerini buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2011 16:26

Astel Elektronik, en yeni teknoloji ürünlerini, “Türkiye’nin En Büyük Görüntü Teknolojileri Salonu”nda sergiliyor.

Haberin Devamı

14-15 Aralık 2011 tarihinde Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de Türkiye’de ilk kez, iki yeni modüler ekran olan Prysm LPD Ekran (Lazer Fosfor Ekran) ve Christie MicroTiles, LCD projektörü Panasonic PT-EX16KE ve hareketli projeksiyon platformu Christie Nitro teknoloji salonunda meraklılarıyla buluşuyor.

Astel Elektronik tanıtım günlerinde ziyaretçiler, Panasonic, Christie, Philips, Nec, Orion, Prysm Orion ve LG gibi markaların ürünlerini tek bir noktada görme şansı yakalıyor. TV stüdyosunda olması gereken son teknoloji görüntü sistemlerini, profesyonel projeksiyonlarla yapılan farklı uygulama örneklerini, Türkiye’yi kasıp kavuran 3D fırtınasındaki en yeni çözümleri; 3D sinema, 3D projeksiyon, 3D monitör, 3D oyun sistemlerini, özetle görüntü alanında en son yenilikleri canlı olarak görme ve deneyimleme imkanı buluyor.

Haberin Devamı

Astel Elektronik Genel Müdürü Tuğberk Büyükbay, “Türkiye’nin En Büyük Görüntü Teknolojileri Salonu” ile ilgili şunları söyledi: “Teknoloji sektöründe Astel’i bir adım daha ileri götüren tanıtım günlerimizde, farklı ekranlar ve farklı bakış açılarıyla ziyaretçilerimizin vizyonunu genişleteceğiz. Türkiye’de ilk kez görüntü teknolojilerini bir adım ileriye götürecek modüler ekranlar ve hareketli projeksiyon cihazlarıyla da firmalara yeni nesil tasarım özgürlüğünü sunmayı planlıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!