Tansu Yeğen, UiPath Türkiye ofisinin başına geçti

Güncelleme Tarihi:

Tansu Yeğen, UiPath Türkiye ofisinin başına geçti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2018 20:52

Robotik Süreç Otomasyonu ve Yapay Zeka yazılım şirketi UiPath, Türkiye’deki operasyonlarının başına Genel Müdür olarak Tansu Yeğen’i atadı.

Haberin Devamı

Son 25 yıldır kariyerine ülkemizde devam eden ve son olarak Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalışan Yeğen, Almanya ve Ukrayna’daki teknoloji ve telekomünikasyon alanındaki şirketlerde çalıştıktan sonra şimdi UiPath’e katıldı.

UiPatch’in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika başkanı olan Kulpreet Singh, ‘Tansu’nun 10 kişilik ekibi ile faaliyetlerimizin Türkiye’de de başlamış olmasından dolayı heyecan duyuyoruz. Kendileri hem özel ve kamu sektöründeki müşterilerimizle hem de iş ortaklarımızla verimli işbirlikleri kurmamızı sağlayacak’ dedi.

Birçok farklı sektördeki şirketlere robotik süreç otomasyonu çözümü üreten UiPath’in Türkiye Genel Müdürü Tansu Yeğen ise ‘Ülkemizdeki kurumlar verimliliklerini artırmak, çalışanlarının memnuniyetini artırmak ve dijital dönüşümlerini hızlandırmak için devamlı yeni çözümler değerlendiriyorlar. Ekibimle birlikte özel ve kamu sektöründeki kurumlarla yakın çalışarak, öncelikle tekrarlanan süreçlerinin yazılım robotları tarafından yapılmasını sağlayacağız. Bu sayede kurumların hızlanmasına, çalışan memnuniyetlerinin artmasına ve masraflarının da azalmasına destek olacağız’ açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Forrester’ın tahminlerine göre 2017’deki 507 milyon dolar olan Robotik Süreç Otomasyonu pazarının, 2021 yılında 3.3 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Ayrıca tahminlere göre 2017’deki 507 milyon dolar olan Robotik Süreç Otomasyonu pazarının, 2021 yılında 3.3 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!