Starbucks'a Yellow Pages'ten dijital destek

Güncelleme Tarihi:

Starbucksa Yellow Pagesten dijital destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 09:55

Starbucks, Türkiye'de bulunan mağazaları için lokasyon bazlı dijital pazarlama ajansı olarak yine Yellow Pages’ı seçti.

Haberin Devamı

Yellow Pages'ın verdiği hizmetler sayesinde kahve sevenler, gittikleri her yerde kendilerine en yakın Starbucks mağazasını online haritalar ve navigasyon uygulamaları üzerinde kolayca bulabilecek.

Yellow Pages, tüm Starbucks mağazaları için Apple, Bing, Facebook Places, Foursquare/Swarm, Google Haritalar, Yandex.Haritalar, Yandex.Navigasyon ve Yelp gibi önde gelen dijital platformlarda, lokasyonların kurulumu, bakımı ve güncellenmesi hizmetlerini gerçekleştirecek. Starbucks mağazalarının tümünün coğrafi kodları (enlem-boylam) manuel olarak çıkartılarak bu platformlara yerleştirilecek.

850 binden fazla firma bulunduran Yellow Pages, Starbucks için Türkçe ve İngilizce Süper Sayfam isimli özel sayfalar oluşturacak. Bu sayfalar üzerinden Starbuck severler, marka ile ilgili tüm iletişim bilgilerine, mağazaların çalışma saatleri ve ödeme yöntemleri gibi bilgilere ulaşabiliyorlar. Ayrıca, markanın sosyal medya üzerindeki paylaşımları, YouTube videoları ve ziyaretçi yorumlarını takip edebiliyorlar. Sayfalara yeni eklenen ‘yorum’ fonksiyonu ile birlikte Starbucks takipçileri mağazalar, ürünler ve marka hakkında yorumlarını da bırakabiliyor ve değerlendirme yıldızı verebiliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!