Standartları değiştirmeyi planlıyor

Güncelleme Tarihi:

Standartları değiştirmeyi planlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2011 11:18

OKI, geliştirdiği LED teknolojisi ile yazıcı verimliliğinde standartları değiştirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

LED teknolojisini 21 yıl önce yazıcılarda kullanmaya başlayarak çok önemli bir atılım gerçekleştiren OKI, bu birikimi ile LED yazıcılar, çok fonksiyonlu ürünler (MFP) ve farklı modellerde fakslar üretiyor. OKI C300-C500 serisi yazıcılar, yeni nesil LED teknolojisinin  kullanıldığı ilk yazıcılar arasında yer alıyor.

Yeni nesil LED teknolojisi, en son OKI 300-C500 serisine şu avantajları sağlıyor:

C300-C500 renkli yazıcı serisinde kullanılan yeni LED teknolojisi ile drumlar arasında mesafe kısalıyor, daha uzun ömürlü ve az yer kaplayan yazıcı kafası ve yalın tasarım ile lazer yazıcıya göre daha küçük hacimli ve daha yüksek  performans sağlayan ürünler ortaya çıkıyor.

OKI, yeni Thyristor LED  dizisinin, 3 terminalli yapısı ile çok daha etkili ve verimli LED teknolojisine geçiş yaptı.  Böylece,  A4 boyutunda kağıda çift taraflı baskı yapan, yükseklik açısından avantajlı yazıcıları üretilebiliyor. Boş alan sorunu bulunan ofisler ve evlerde kompakt hacim önemli bir artı  olarak ortaya çıkıyor. LED yazcılarda kullanılan materyallerde azalıyor.  

• Yüksek baskı hızı: Düşük enerji sarfiyatı ile bütünleştirilmiş, sınıfının en yüksek baskı hızı.  ECO modu ile sürekli hızlı baskı.

Haberin Devamı

• Tutarlı baskı kalitesi: Çok küçük karakterleri bile görünür kılan, fotoğraf ve grafiklerde ticari baskı kalitesi sağlayan, Değişken Nokta Kontrolü- Variable Dot Kontrol(VDC)

• Yüksek enerji tasarrufu: derin uyku modunda, 1.1 wattan daha düşük enerji sarfiyatı sağlayan OKI patentli  ‘Green ASIC’ teknolojisi. Geleneksel yazıcılar, stand by(Bekleme) modunda ,yaklaşık 5.0 watt enerji tüketmektedir.

• Gelişmiş kurum içi baskı:Profesyonel kalitede, poster, banner ve diğer tanıtıcı malzemeleri kurum içinde  sağlayan, OKI’nin donanım ve yazılım teknolojilerini bir araya toplayan ‘High Definition Suit’in ayrılmaz parçası olan OKI  Dijital LED baskı formları.

Derin Uyku Modu: ‘Green ASIC teknolojisi’ ile bekleme modunda, 0.89Wat enerji tüketimi

Eco Mode: Tasarruf, enerji ve kaynakların  korunması

Yüksek Hız: 532MHz, DDR2 hafıza

Yüksek baskı kalitesi: Yazıcı Yönetim  Dili (PCL) ve Post Script (PS) ile 2 punto karakterlerin bile görünürlüğünün sağlanması, 1200x600 dpi’lik profesyonel  baskı kalitesi

Integrated Accuracy-Optimising Control System 2 (iASCS2) ile kesintisiz yüksek kalitede renkli baskı

Kompakt hacim: Dünyanın en kısa, çift taraflı (Dubleks) renkli baskı  baskı yapan yazıcısı: 24.2 cm yükseklik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!