Spotify'ın yeni halini gördünüz mü?

Güncelleme Tarihi:

Spotifyın yeni halini gördünüz mü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 08:21

Spotify, henüz çok az sayıda kullanıcıya sunulan, yeni bir tasarımı test ediyor. İşte Spotify'ın yeni tasarımı...

Haberin Devamı

Spotify dünyadaki en popüler dijital müzik yayını hizmeti. En son Eylül ayında yapılan açıklamaya göre uygulamanın 40 milyon kayıtlı kullanıcısı var. 

Şirket şimdi, mobil uygulamasında albüm kapaklarını daha ön plana çıkaran yeni bir tasarım deniyor. Android Police'in yaptığı habere göre, Spotify bu arayüz değişikliğini sınırlı sayıda Android kullanıcısı üzerinde deniyor, yani uygulamanın yeni görünümü henüz herkese açık değil.

Spotifyın yeni halini gördünüz mü

Yeni arayüzde oynatılan müziğin albüm kapağı tüm ekranı kaplıyor, ekranın altına doğru kararan kapağın üstüne kontrol tuşları yerleştirilmiş. Ekrana dokunmak kontrolleri gizliyor ve ekranda sadece albüm kapağı ve ekranın en altında ilerleme bar kalıyor.

Haberin Devamı

Ayrıca, bu değişikliklerin dışında, Spotify liste tuşunu paylaşma tuşu ile değiştiriyor; karıştırma ve tekrarlama tuşlarını da kaldırıyor.

Spotifyın yeni halini gördünüz mü

Spotify'ın bu değişiklikleri tüm kullanıcılara nasıl sunacağı henüz belli değil. Şu an test aşamasında olan tasarımın son haline geldiğinde değişme ihtimali oldukça yüksek. Diğer platformlarda nasıl değişiklikler olacağı hakkında da herhangi bir açıklama yapılmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZ İÇİN 45 MÜTHİŞ DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!