Sponsorluğunu genişletiyor

Güncelleme Tarihi:

Sponsorluğunu genişletiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 15:57

Monitörleriyle tanınan AOC oyun segmentindeki sponsorluğunu genişletiyor.

Haberin Devamı

Çok oyunculu, aksiyon oyunu klasiği League of Legends’in otuz milyon kişilik güçlü oyuncu kitlesi, The Siege online turnuvasına en iyi birliklerini gönderdiğinde AOC de Berlin’deki in2LOL studios stüdyolarından canlı yapılacak özel yayını destekleyecek. 16 takım sekiz hafta boyunca kazananı belirleyebilmek için kılıçlarını ve sihirli değneklerini çarpıştıracak.

Yeni turnuva modu

Yeni sunulan, genişletilmiş turnuva modu öncelikle dört grupta yarışan 16 takımdan oluşan bir grup aşaması ile başlıyor. Ancak toplamda kazanmak için çoğunlukla Avrupalı oyunculardan oluşan takımların başka bir grup aşamasında ve final nakavt raundunda da ayakta kalmaları gerekiyor.

Canlı yayın

Bütün karşılaşmalar online yayın akışlarıyla canlı olarak yayınlanacaktır. AOC, oyun ortağı Razer ile turnuva sponsoru olmasının yanı sıra, Berlin’deki in2LOL stüdyolarından canlı yapılacak özel yayına da destek verecek. Örneğin prodüksiyon stüdyosunda iki adet geniş format e2795Vh LED ekran bulunacak. Bu Full HD model 69 cm (27¨)‘lik bir ekran diyagonaline sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!