Sony'den telefonunuzu oyun konsoluna çevirecek aksesuar

Güncelleme Tarihi:

Sonyden telefonunuzu oyun konsoluna çevirecek aksesuar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 12:39

Sony, PlayStation 4 ile birlikte gelen Dual Shock 4'ü Xperia telefonlarla eşleştirebilen X Mount'u duyurdu. Bu aksesuar sayesinde Xperia kullanıcıları, telefonlarını konsola çevirebilecek.

Haberin Devamı

Uzun zamandır akıllı telefon konusunda adından .ok söz ettiremeyen Sony, yeni ürünüyle eski başarısını kazanmak istiyor. çok yakın bir zamanda tanıtımı gerçekleşen X Mount ile birlikte Sony, Xperia kullanıcılarına farklı bir oyun deneyimi sunacak. Bu aksesuar, Xperia telefonlarla, PlayStation 4'le gelen DualShock 4'ü eşleştirebiliyor. 

Sonyden telefonunuzu oyun konsoluna çevirecek aksesuar

Sony'nin oyun kolu Dual Shock 4'e X Mount sayesinde kablosuz bir şekilde bağlanabilecek Xperia telefon kullanıcıları, sadece oyunla kısıtlanmıyor. Ekstra olarak, telefonlar her an kontrol edilebilecek. Sony'nin bu aksesuardan yararlanabilecek Xperia modelleri ise şöyle: Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ Premium, Xperia XZs, Xperia XZ, Xperia X Performance, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ve Xperia Z5 Premium. Son olarak X Mount, önümüzdeki Haziran ayında Japonya'da satışa sunulacak. Ancak, cihazın fiyatı henüz belli değil. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!