Sony, UEFA Şampiyonlar Ligi'yle olan 20 yıllık işbirliğini uzatıyor

Güncelleme Tarihi:

Sony, UEFA Şampiyonlar Ligiyle olan 20 yıllık işbirliğini uzatıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 14:27

Sony Interactive Entertainment (SIE), UEFA Şampiyonlar Ligi’nin sponsorluğunu yenilediğini duyurdu. Sponsorluk UEFA’nın her yıl düzenlediği Süper Kupa, UEFA Gençlik Ligi ve UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi’ni kapsıyor. Bu yıl iş birliklerinin 20. yılını kutlayan PlayStation ve UEFA, ortaklıklarını 2020/2021 sezonu için de uzattılar.

Haberin Devamı

SIE Başkan Yardımcısı ve Global Satış ve Pazarlama Direktörü Jim Ryan, UEFA ile olan uzun sureli iş birliği için şunları söyledi: “UEFA Şampiyonlar Ligi tüm dünyanın izlediği en prestijli Avrupa futbol turnuvası ve UEFA ile ilişkimiz bizim için çok değerli. PlayStation’ın DNA’sı için hayati önem taşıyan futbola birçok kullanıcımızın da tutkuyla bağlı olduğunun farkındayız. PlayStation’ın ilk günlerinden beri UEFA ile ilgileniyoruz, bu yüzden UEFA aynı zamanda tarihimizin de çok önemli bir parçası. Ortaklığımızın 2020/2021 sezonunda da devam ettiğini teyit etmekten mutluluk duyuyoruz.”

Anlaşma hakkında yorum yapan UEFA Events SA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise şu açıklamada bulundu: “PlayStation, 20 yıldan uzun süredir UEFA Şampiyonlar Ligi'nin değerli bir ortağı olmuştur. Bu yüzden iş ilişkimizi üç yıl daha uzatarak yeni heyecan verici sezonlara birlikte imza atacağımız için çok mutluyuz. Bu nedenle, yeni UEFA Şampiyonlar Ligi dönemine girerken ilişkimizin de devam etmesini umuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!