Sony Channel Türkiye’de! İşte yayın akışı ve frekans bilgileri

Güncelleme Tarihi:

Sony Channel Türkiye’de İşte yayın akışı ve frekans bilgileri
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 08:33

Sony Channel, ödüllü Hollywood filmleri ve TV dizilerini şifresiz ve Türkçe dublajlı olarak Türk izleyicisiyle buluşturuyor.

Haberin Devamı

Sony Pictures Television Networks’ün (SPT) Türkiye’deki Planet kanallarının çoğunluk hissesini almasının ardından ilk kanal dönüşümü 28 Mart akşamı gerçekleşti. Tüm platformlarda şifresiz olarak yayınlarına başlayan Sony Channel’da pek çok ödüllü film ilk defa seyirci ile buluşacak. 

Sony Channel’ın Türkiye’deki ilk kanalının dönüşümü için gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan, Sony Pictures Television Networks CEEMA Kıdemli Başkan Yardımcısı Lyle Stewart; “Sony Channel, dünya çapında 70’ten fazla ülkede TV izleyicileri ile buluşarak, onlara içerikler sunuyor.” dedi. 

Sony Channel Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sevin Ergun Sefada; “Sony Channel’ın Türkiye’ye girişi ile pazara global bir deneyim sunuyoruz. SPT Networks’ün birbirinden renkli içerikleri ile izleyicilerimiz istedikleri her zaman, şifresiz premium yayın deneyimi yaşayacaklar. Sony Channel, ailelerin birlikte seyredeceği birbirinden zengin içeriklerin yanı sıra gençlerin de ilgiyle takip edeceği yabancı dizilerden oluşuyor.” açıklamasında bulundu. 

Haberin Devamı

Sony Channel Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Murat Saygı; “Türkiye’de televizyon izleme oranı günde yaklaşık 4 saat ve Türkiye genç nüfusuyla her zaman trendlerin belirleyicisi olmuştur. Sektör SPT Networks’ün global deneyiminden yararlanacak ve Türk seyircilerine Akademi ödüllü Glenn Close’un rol aldığı drama Damages, Emmy ödüllü James Spader’ın oynadığı The Blacklist gibi çok sevilen dizileri ulusal bir kanaldan şifresiz olarak takip edilmesine olanak sağlayacak.” diye konuştu.

31 Mart 2017 Cuma Sony Channel Türkiye Yayın Akışı
14.15 Rizzoli and Isles
15.00 Crossing Lines
19.15 Rizzoli and Isles
20.00 Para Avcısı – Film (Leonardo di Caprio)
22.00 Gotham

SONY CHANNEL TÜRKİYE UYDU FREKANS BİLGİLERİ

Frekans: 11558

Polarizasyon: Dikey (Vertical)

Symbol Rate: 30000

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!