Snapchat hesabı silme

Güncelleme Tarihi:

Snapchat hesabı silme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 12:06

Son zamanların popüler uygulaması Snapchat hesabınız ile ilgili problemler yaşıyor ve kapatmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Snapchat hesabı nasıl silinir? Snapchat hesabı nasıl dondurulur? İşte tüm bu soruların yanıtı…

Haberin Devamı

Snapchat, Stanford Üniversitesi öğrencilerinden Reggie Brown, Bobby Murphy ve Evan Spiegel tarafından geliştirilmiş bir uygulamadır. Bu uygulamanın kullanıcıları birbirlerine metin, fotoğraf, ses veya video gönderebilir. Kişiye özel gönderiler, gönderenin belirlediği süre boyunca görüntülenebilir. En çok ABD ve İngiltere’de kullanılan bu uygulama, ülkemizde de oldukça fazla kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu kadar çok kullanıcının içerisinde, çeşitli nedenlerle hesabını kapatmak isteyenler elbette olacaktır. Bu makalemizde Snapchat hesap kapatma işlemini yapmak isteyen ziyaretçilerimize yardımcı olacağız.

Snapchat Hesabınızı Kolayca Kapatın
Snapchat hesap kapatma işlemi çok kolaydır. İşlemine başlayabilmeniz için Snapchat hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini bilmeniz gerekiyor. Snapchat kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız aşağıdaki Snapchat hesap kapatma linkine tıklayın.

Haberin Devamı

Snapchat Hesap Kapatma Linki: http://accounts.snapchat.com/

Hesap kapatma linkine tıkladıktan sonra bir giriş sayfası açılacak. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifrenizi girin ve oturum açın. Başarılı bir şekilde oturum açtıysanız aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunan sayfa ile karşılaşacaksınız.

Snapchat hesabı silme

Yukarıdaki ekrana kullanıcı adı ve şifrenizi tekrar girin. Ardından sarı “CONTINUE” düğmesine tıklayın. Bazı Snapchat kullanıcıları farklı adımlarla karşılaşabilirler. Bu nedenle son anlattığımız adım dışında başka bir ekranla karşılaşırsanız, söz konusu ekrandaki adımları tamamlayın ve hesabınızı kapatın. Böylelikle hesabınız kapatılmış olur.

Bilmeniz Gerekenler

Hesabınızı kapattınız, peki şimdi ne olacak. Snapchat hesap kapatma ile ilgili bilmeniz gerekenler:

Snapchat hesap kapatma sayfasında sizi üzgün hayalet karşılar.
Hesap kapatma işlemi için hesabın kullanıcı adı ve şifresini bilmeniz şarttır.
Hesabınızı kapattığınızda Snapchat arkadaşlarınızla olan bağlantınız kesilir.
Hikayelerinizi kimse görüntüleyemez.
Hesabınızı kapatsanız bile Snapchat giriş bilgilerinizi sadece sizin erişebileceğiniz bir yere kaydetmeyi unutmayın. Belki lazım olabilir.

Haberin Devamı

Kapattığım hesabımı nasıl açabilirim?

Snapchat hesabınızı kapattınız ama sonra fikrinizi değiştirdiniz ve hesabınızı aktif hale getirmek istiyorsunuz. Snapchat hesabını aktif etmek çok kolaydır. Kullanıcı adı ve şifrenizle kapattığınız hesaba giriş yaparsınız ve hesabınız aktif hale gelir. Lakin burada dikkat etmeniz gereken bir husus var. Hesabınızı kurtarmak için hesap kapatma işleminden sonra 30 günlük bir süreniz var. Eğer bu 30 günlük süre zarfı içerisinde hesabınızı kurtarmazsanız, hesabınızı kalıcı olarak silinir. Kalıcı olarak silinen hesabın kurtarılması mümkün değildir.

BAKMADAN GEÇME!