Sherlock Holmes'ün yeni oyunu geliyor

Güncelleme Tarihi:

Sherlock Holmesün yeni oyunu geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 12:03

Özellikle Robert Downey Jr'ın başrolünde oynadığı son seri filmlerin ardından yeni neslin de ilgisini çekmeye başlayan Sherlock Holmes’ün yeni oyunu 2016 baharında piyasada olacak.

Haberin Devamı

Oyunun yapımcısı Frogwares’den yapılan açıklamaya göre Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter adını alan oyun PC, PS4 ve Xbox One için geliyor. Bu defa Sherlock ve Watson ile beraber beş farklı davayı çözmeye çalışacağımız uzun bir macera bizi bekliyor olacak ve aile hikayeleri, tutkular ve gizli intikamlar da dahil olduğu nefes kesici bir senaryo söz konusu.

Yayımcı Bigben Interactive’den gelen bilgiye göre ise oyun open world olmasa da ona yakın bir yapı üzerine kuruluyor.

Sherlock Holmesün yeni oyunu geliyor




Tıpkı bir macera oyunu gibi çözülecek bulmacalardan tutun da doğru tuşa doğru zamanda basmanızı gerektirecek aksiyon. sahnelerine ve bunun dışında özgürce dolaşabileceğimiz sokaklara sahip. Ancak henüz AC serisindeki gibi karşılaştığımız insanlardan rastgele görev alıp alamayacağımızı bilmiyoruz.

Haberin Devamı

Sherlock Holmes hikayelerinin Assassin's Creed benzeri bir oynanışla harmanlanma vakti geldi çattı gibi gözüküyor. En azından oyun bu yönde atılmış ufak bir adım denilebilir.

BAKMADAN GEÇME!