Shadow of the Tomb Raider'a Nvidia desteği

Güncelleme Tarihi:

Shadow of the Tomb Raidera Nvidia desteği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 08:38

Nvidia Ansel ve Nvidia Highlights desteği ile birlikte Shadow of the Tomb Raider’ın PC sürümü oyunculara en önemli anlarını kaydetmelerini ve paylaşmalarını sağlayacak.

Haberin Devamı

E3 2018 fuarının en dikkat çekici duyuruları arasında yer alan Shadow of the Tomb Raider oyunu için Nvidia da iki önemli teknolojisini entegre etti. Nvidia Ansel ve Nvidia Highlights oyunun PC sürümünde yer alacak.

Nvidia, PC sürümünün geliştirme aşamasında Square Enix, Eidos-Montréal, Crystal Dynamics ve Nixxes ile birlikte çalıştı. Shadow of the Tomb Raider’ın PC sürümü, Nvidia’nın E3’teki toplantılarında ilk kez deneyimlendi.

Nvidia Highlights, ShadowPlay teknolojisini kullanarak Lara Croft’un macerasındaki önemli anları otomatik olarak kaydediyor. Highlights’ın sunduğu videolarla oyun deneyimleri yeniden izlenebiliyor ve GeForce Experience aracılığıyla doğrudan Facebook, YouTube veya Weibo üzerinden paylaşılabiliyor.

Shadow of the Tomb Raidera Nvidia desteği

Haberin Devamı

Donanımhaber'in haberine göre Nvidia Ansel ise oyun içi ekran görüntüsü yakalama konusunda bir devrim niteliği taşıyor. Oyuncunun, içindeki sanatçı ruhu ortaya çıkarmasını sağlayan Ansel, Lara Croft'u ormanda, korkunç mezarlarda veya yaşayan dünyada yüksek çözünürlüklü bir şekilde fotoğraflayarak, sosyal medya ve www.shotwithgeforce.com üzerinden paylaşmaya imkân tanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!