Shadow of Mordor ücretsiz oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Shadow of Mordor ücretsiz oluyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2017 07:49

Steam ve Xbox One platformlarında Shadow of Mordor oyunu ile Yüzüklerin Efendisi evreninin geçtiği Orta Dünya'ya ücretsiz bir gezi yapma fırsatı sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Middle-earth: Shadow of Mordor, Monolith Productions tarafından geliştirilen, Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından ise yayımcılığı yapılan ayrıca bir çok ödül almış video oyunu.

Mordor semalarında Kolcu olarak görev yapan Talion'un hikayesini anlatan Shadow of Mordor yeni güncellemesinin haberi ile birlikte kısa bir süreliğine ücretsiz olarak oyunu denememiz için bizlere sunuluyor.

Oyuncular Orta Dünya'nın soluksuz macerasına konuk edecek olan yapımcılar Xbox One ve Steam kullanıcılarına, oyunu denemeleri için kısa süreliğine ücretsiz hale getirecek. Ayrıca PS4 kullanıcılarına da yüzde 80'e varan bir indirim söz konısu.

Xbox One (17 Temmuz'a kadar ücretsiz)

Steam (10 Temmuz'a kadar ücretsiz)

PS4 (11 Temmuz'a kadar % 80 indirim)

Orta Dünya için gelen yeni güncelleme, Shadow of Mordor'daki en güçlü Nemesis'inizi Shadow of War'a aktarmanıza izin verecek.

Haberin Devamı

Yeni güncelleme, tüm platformlarda kullanılabilen ücretsiz bir güncelleme. En güçlü Nemesis'inizi otomatik olarak algılar ve içe aktarır. Aynı zamanda en sadık ork yandaşınızı da aktaracak. shiftdelete.net

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!