Far Cry 5'e ilk videolar geldi

Güncelleme Tarihi:

Far Cry 5e ilk videolar geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 08:56

Ubisoft, çıkan dedikodulardan sonra Far Cry 5 için geçtiğimiz gün teaser videoları yayınladı. Bu videolarda oyunun teması hakkında ipuçları bulabiliyoruz.

Haberin Devamı

Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 5 için 4 tane video yayınlandı. Oyunla ilgili söylentilerden sonra Ubisoft sürpriz yaparak dün bu videoları yayınladı. Oyun için yayınlanan bu ilk videolara baktığımızda tema hakkında bazı bilgilere ulaşabiliyoruz. Söylentilerdeki Vahşi Batı teması görünüşe göre yalanlandı. Çünkü yayınlanan teaserlarda Vahşi Batı temasına dair bir şey gözükmüyor. Her birinde farklı bir tema kullanılan bu videolar Amerika’nın Montana kentini işaret ediyor.

Yayınlanan vidolara baktığımızda çok güzel manzaraları görsek de kıyamet sonrası sessizliği havası da alınmıyor değil. Ubissoft oyun için kendi temasını, dönemini ve mekanlarını oluşturuyor olabilir.

Yayınlanan ilk videoda görüldüğü üzere oyunla ilgili ilk detayları 26 Mayıs’ta görebileceğiz. PS4, Xbox One ve PC platformlarında göreceğimiz oyunun çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı

O videolara sırasıyla bu adreslerden 1, 2, 3, 4 ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!