Sevilen tank savaşları oyununda yol ayrımı

Güncelleme Tarihi:

Sevilen tank savaşları oyununda yol ayrımı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 07:37

Obsidian’ın olmayan multiplayer tecrübesi sebebiyle ilk duyurulduğunda hayli ilgi toplayan Armored Warfare projesi, yoluna bundan sonra yoluna My.Com’un kanatları altında devam edecek.

Haberin Devamı

13 yıllık kariyerlerine Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas, Neverwinter Nights 2, Dungeon Siege III, Pillars of Eternity ve geçen yılın en iyi RPG oyunu seçtiğimiz Tyranny’yi sıkıştıran Obsidian’ın Armored Warfare projesi bir süredir yerinde saymaktaydı. 

Bir türlü gelemeyen Balance 2.0 güncellemesi, düşük oyuncu sayısı sebebiyle özellikle alt tier’larda dakikalarca beklemenize yol açan PvP maçları ve bir türlü bağlayıcı hale gelemeyen oynanış sebebiyle eleştirilerin hedefi olan Armored Warfare, maalesef teknik mükemmelliğini diğer alanlara yansıtmayı başaramadı.

PvE’ye giderek daha fazla önem vermeye başlayan ve bu alanda bazı değişikliklere giden oyunda bu gelişmenin neden kaynaklandığı konusunda bir açıklama yapılmasa da, Reddit’te Obsidian çalışanı olduğunu söyleyen bir kişinin yazdığına bakılırsa bir süredir oyunun devam edeceği yol konusunda Obsidian ve My.Com arasında ciddi bir gerilim vardı. My.Com basitçe bir “World of Tanks klonu” isterken Obsidian oyunun bundan daha fazlası olması yönünde bazı fikirlere sahipti.

Haberin Devamı

Armored Warfare potansiyeli olan bir oyun ve belki de bu kan değişikliği oyun için iyi olur, kim bilir?

BAKMADAN GEÇME!