Sensormatic, Bilişim 500’den birincilikle döndü

Güncelleme Tarihi:

Sensormatic, Bilişim 500’den birincilikle döndü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 10:22

Sensormatic, Türkiye’nin en büyük bilişim şirketlerinin belirlendiği Bilişim 500’de 60. sırada yer aldı ve “Sistem Entegratörü Görüntü ve Ses Sistemleri Kategorisi”nde birincilik ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

Şirket, BThaber Şirketler Grubu ve M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri iş birliği ile gerçekleştirilen Bilişim 500’de Türkiye’nin en büyük bilişim şirketleri arasında 60. sırada yer aldı ve “Sistem Entegratörü Görüntü ve Ses Sistemleri Kategori”sinde birincilik ödülünü kazandı.

Sensormatic CEO’su İsmail Uzelli; “Bugün iş zekası ve makine öğrenimi gibi teknolojilerle bilişim dünyasının geldiği son noktadayız ve müşterilerimizi bu yenilikçi sistemlerle tanıştırıyoruz. 260’ı aşkın uzman çalışanımızla güvenlik ve bilişim sektörünün gelişimi için çalışıyoruz. BThaber ve M2S tarafından yapılan özenli araştırmalar sonucunda, hem Türkiye’nin en büyük bilişim şirketleri arasında gösterilmek, hem de kendi sektörümüzde birinciliğe layık görülmek, emeklerimizin başarıya ulaştığını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bilişim 500 kapsamında, şirketlerin cirosu ve büyüme performansı incelenerek Türkiye'nin en büyük ilk 500 bilişim şirketi belirleniyor. Bu yıl 18. kez gerçekleştirilen Bilişim 500 için Türkiye çapında 1.000’i aşkın şirket değerlendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!