Sanyo Full HD Kalitesi C5 ile Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Sanyo Full HD Kalitesi C5 ile Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 15:12

C5 Elektronik, Sanyo Dual Camera XACTI 2010 model Full-HD dual kameraları Türkiye pazarına sundu.

Haberin Devamı

C5’in geniş dağıtım ağı sayesinde tüm Türkiye’de Türk insanının mutluluğunu Sanyo kameralar kaydedecek.

Dünyanın önde gelen tüketici elektroniği firmalarından Sanyo’nun ultra hafif Full-HD kameraları Türkiye’de C5 Elektronik tarafından dağıtılıyor. Sanyo ve C5 Elektronik işbirliğinde Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen basın lansmanı ile Sanyo’nun 2010 model XACTI kameraları tüm performanslarıyla basın mensuplarına tanıtıldı.

Türkiye pazarının Sanyo için büyüme potansiyeli çok yüksek bir pazar olduğunu söyleyen Sanyo Ortadoğu, Hindistan ve Afrika bölgesinden sorumlu Başkan Yardımcısı Takashi Hirao; “Sanyo’nun global pazarlardaki başarısını Türkiye’de de gerçekleştirebilmek için doğru ortaklıklar ve işbirlikleri büyük önem taşıyor. Bu kapsamda C5 Elektronik ile sağladığımız işbirliği, Sanyo markasının Türkiye genelinde yaygınlaşması için önemli bir fırsat” dedi.

C5 Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ahmet Güven ise Sanyo’nun dünyanın önde gelen yenlikçi tüketici elektroniği firmalarından biri olarak Türkiye’de de çok başarılı olacağına inanıyoruz. Ahmet Güven; “Türkiye’deki teknolojiye adapte olma hızı ve organize perakendenin gelişmesiyle tüketici elektroniği pazarı her geçen yıl daha da büyüyor. Dijital video kameralar da tüketici elektroniği pazarının en fazla ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Bu pazarda öne çıkacak markanın ürünleri yenilikçi ve üstün özellikleri yanında, hem boyutta hem de maliyette küçük olmalı. Sanyo’nun XACTI serisi video kameraları tüm bu özellikleri bünyesinde barındırıyor. Bu nedenle Sanyo ile kısa sürede pazarda önemli söz sahibi markalardan biri olma hedefiyle ilerliyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Devamı

Küçük boyutları, kompakt ve estetik yapısı, Full-HD video ve yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekme özellikleri sayesinde Sanyo XACTI serisi, tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Türkiye pazarına yeni sürülen beş modelden CS1, dünyanın en ince ve en hafif Full-HD Dual kamerası olma özelliğini taşıyor. 64 GB’a kadar (SDXC) kartları da destekleyen XACTI modelleri sayesinde evdeki Full-HD LCD televizyonunuzda keyifle izleyeceğiniz görüntüler kaydedebilirsiniz. 142 gramdan başlayan ağırlıkları ve 27mm’den başlayan boyutlarıyla Sanyo XACTI kameralar her an yanınızda taşıyarak, kaydetmeye değer her anı yakalayabilme fırsatı sunuyor. Sanyo XACTI FULL HD kameraların fiyatları ise                   629 TL – 1.229 TL arasında değişiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!