Samsung'un ağzından kaçırdığı telefonları: Galaxy J5 ve Galaxy J7

Güncelleme Tarihi:

Samsungun ağzından kaçırdığı telefonları: Galaxy J5 ve Galaxy J7
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 08:26

Samsung'un Galaxy J5 (2017) ve Galaxy J7 (2017) telefonları, resmi bir sitede bulunan "Kids Mode" uygulaması sayfasında SamMobile tarafından görüldü. Sayfa Korece ama telefon isimleri açık şekilde Latin harfleri ile yazılmış, buna ek olarak sayfa hala açık durumda. İşin ilginç kısmı, Samsung bu telefonların ikisini de henüz resmi olarak açıklamadı.

Haberin Devamı

Galaxy J serisi Samsung'un en hesaplı Android telefonlarını içinde barındırıyor. Yüksek fiyatlı ve güçlü donanımlı amiral gemisi telefonlar bütün dikkati üzerlerine çekse de, gelişmekte olan ülkelerde markanın daha tanınır ve erişilebilir olması bakımından büyük markaların hesaplı modeller de üretmesi oldukça önemli. J serisi telefonlar, Google'ın yeni Android Go yazılımı için ideal.

Samsung bu yılın Mayıs ayında sessizce Galaxy J3'ü piyasaya sürmüştü. ABD'e oldukça yaygın olan giriş seviyesindeki bir telefonu takiben üretilen J3'ün fiyatı 180$. Cihazın 5-inç HD ekranı, 2,600mAh pili ve 5-megapiksel arka kamerası var.

chip.com.tr'nin haberine göre gelecek olan J5 ve J7 hakkında çok daha az şey biliyoruz. Açıkçası tek bilidğimiz şey Kids Mode desteğine sahip olacak olmaları. Ancak eğer daha önceki modellere bakarsak, donanım olarak daha güçlü ve yine de hesaplı iki telefon bekleyebiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!