Samsung'tan Galaxy S5'lere sürpriz güncelleme

Güncelleme Tarihi:

Samsungtan Galaxy S5lere sürpriz güncelleme
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 08:00

Samsung, eski amiral gemisi Galaxy S5 için yayınladığı güncelleştirmelere bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

Yarın resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek olan Galaxy S8 modeline odaklanan Samsung, bir yandan da Galaxy S serisinin eski üyeleri için yeni güncellemeler yayınlayarak güvenliği üst düzeyde tutmak istiyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerini Android 7.0 Nougat ile buluşturan Samsung, suya ve toza karşı dayanıklılık iddiasıyla satışa sunduğu Galaxy S5 modeli için yayınladığı güncellemelere bir yenisini daha ekledi.

Galaxy S5 için yayınlanan güncelleme neler sunuyor?
Bu ayın başında G900FXXS1CQB5 sürüm numaralı güncelleme ile Şubat ayı güvenlik yamalarının Galaxy S5 ile buluştuğunu sizlere duyurmuştuk.

Bugün itibariyle Avrupa'da bulunan Galaxy S5 modellerine ulaşmaya başlayan 68,64 MB boyutundaki G900FXXS1CQC8 sürüm numaralı güncelleme ise, Mart ayı güvenlik yamalarını cihaz ile buluşturuyor.

Samsungtan Galaxy S5lere sürpriz güncelleme

Haberin Devamı

Böylece Samsung, Qualcomm’un Snapdragon 801'e ait grafik sürücülerini yenilemediği için Android 7.0 güncellemesini alamayan Galaxy S5 modeli için 1 ay içerisinde iki farklı güvenlik güncelleştirmesi yayınlamış oldu.

Kısa bir süre içerisinde ülkemizde bulunan Galaxy S5 modellerine ulaşması beklenilen güncellemeyi “ Ayarlar > Telefon Hakkında> Yazılım güncellemeleri ” yolunu izleyerek kontrol edebilirsiniz. (shiftdelete.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!