Samsung'tan düşük fiyatlı Galaxy S10 Lite geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Samsungtan düşük fiyatlı Galaxy S10 Lite geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 10:52

Galaxy S10 ve S10 Plus modelleri ile birlikte tanıtılacak olan uygun fiyatlı Galaxy S10 Lite'la ilgili önemli ipuçları internete sızdı.

Haberin Devamı

Galaxy S10 Lite olarak adlandırılacağı tahmin edilen cihazın taslak görselleri paylaşıldı. Paylaşılan görsel ile birlikte diğer S10 modellerinde yer alacak olan ekrandan parmak izi tarayıcısının Lite modelde yer almayacağını görmekteyiz.

Bunun yerine ise söz konusu parmak okuyucusunu cihazın yan tarafına konumlandırıldığı gördüğümüz taslak görselleri, en son paylaşılan raporlarla örtüştüğünü de özellikle belirtelim.

Son yayınlanan raporlara göre merakla beklenen telefon, 7 nm Snapdragon 855 işlemcisinden gücünü alacağı belirtiliyor. Söz konusu bu işlemciye ise, 4 ve 6 GB’lık RAM seçeneklerinin eşlik edeceği de ön görülüyor.

S10 Lite modeli daha önceden de belirttiğimiz gibi 64 ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğiyle de yeniden karşımıza çıkıyor. Hemen yukarıda yer alan görsellerden de görebileceğiniz gibi, S10 Lite modelinin ayrıca çift arka kamera kurulumuyla geleceği düşünülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!