Samsung'tan çok önemli Galaxy Note 8 açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Samsungtan çok önemli Galaxy Note 8 açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 13:08

Geçtiğimiz yılın sonlarında Galaxy Note 8 modelinin şarj edilemediği ve bu yüzden kullanılamadığına dair haberler çıkmıştı. Samsung'tan konuyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı.

Haberin Devamı

Galaxy Note 8 modeliyle 2017 yılının gündeminden düşmeyen Samsung'a, yıl sonunda Galaxy Note 8 için şikayetler gelmeye başlamıştı. Galaxy Note 8 modelinin şarj edilemediği ve kullanılamadığından dolayı şikayette bulunan kullanıcılara, Samsung'tan geçtiğimiz yıl yanıt gelmemişti. Samsung, bu sorun için yanıtı, 2018 yılının ilk günlerinde verdi. 

Konuyla alakalı yaptığı açıklamada, Galaxy Note 8 modelinde yaşanan sorunun önceden Galaxy Note 7'de yaşanmış sorun kadar büyük olmadığını belirten Samsung, devamında da kullanıcıların, veri kurtarma riskiyle karşı karşıya kaldığını, telefon şarj edilmediği için yeniden çalıştırmak zorunda olduklarını söyledi. 

Konuyla ilgili ayrıntılı bir inceleme yapacaklarını belirten Samsung, bu sorunun az sayıda kullanıcılar tarafından paylaşıldığını ve sorunlu cihazların incelemesi yapıldıktan sonra detaylı bilgi yayınlayacaklarını aktardı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!