Samsung Galaxy S10e: Fiyatı kullanıcıları sevindirecek!

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy S10e: Fiyatı kullanıcıları sevindirecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2019 08:18

Samsung'un merakla beklenen Galaxy S10 ailesi bugün sahne alacak. Peki serinin giriş modeli Galaxy S10e hangi özelliklerle karşımıza çıkıyor, fiyatı ne olacak?

Haberin Devamı

Uzun bir süredir gündemde yer edinen Galaxy S10 serisinin tanıtımına saatler kaldı. Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus hakkında hemen hemen tüm detaylar gün yüzüne çıkmışken giriş modeli Galaxy S10e modelinin tasarımı ve renk seçeneği bugün itibariyle kesinleşti.

Ortaya çıkan görselde Galaxy S10e modeli kanarya sarısı olarak adlandırılan renk seçeneğiyle yer alıyor. iPhone XR'ın da bu tarz bir renkle piyasaya sunulması Apple'a karşı bir hamle yapıldığını gösteriyor. Aynı zamanda bu görselle birlikte çift arka kamera ve tek ön arka kamera kullanıldığını  görüyoruz. 

Samsung Galaxy S10e: Fiyatı kullanıcıları sevindirecek

İşte uygun fiyatlı Galaxy S10e'ye ait ilk görüntü

Elde edilen bilgilere göre S10e modelinde yer alan ön kamera, serinin diğer üyelerinden daha geniş bir deliğe sahip olacak. Galaxy S10e'nin ortaya çıkan özellikleri yalnızca bu şekilde. yarın itibariyle tüm özelliklerini öğrenmiş olacağız.

Samsung Galaxy S10e'nin fiyatı diğer tüm Galaxy S10 serisi modellere göre daha düşük olacak. 4 GB RAM'li 128 GB'lı model, 669 dolardan satılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!