Samsung Galaxy Note 10 ne zaman geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Note 10 ne zaman geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2019 07:28

Samsung'un bu yaz aylarında tanıtması beklenen yeni amiral telefonu Galaxy Note 10 için sayılı gün kaldı. Peki yeni telefon ne zaman karşımıza çıkacak?

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Note 10 için gün sayıyor. Galaxy Note 10, önceki modellere göre pek çok yeni özellikle gelecek. Cihazın en dikkat çeken yeniliklerinden biri tasarım tarafında olacak gibi görünüyor; zira şirkete yakın kaynakların iddiasına göre Galaxy Note 10'un arka yüzünde dikey arka kamera ve delikli bir ekran bulunacak. Ön kameraya geldiğimizde ise bu kamera ekrandaki deliğin içerisine gömülü olacak. Ancak bu tasarımsal değişikliğin nasıl göründüğünü henüz bilmiyoruz.

Diğer yandan tek bir model Galaxy Note 10 da satışa sunulmayacak. İki farklı boyutta piyasaya süreceği belirtiliyor. Bunlardan biri normal phablet, yani telefon/tablet karışımı bir cihaz, diğeri ise daha küçük bir varyant olacak. Genel olarak Galaxy Note 10 serisinin iki 4G ve iki 5G versiyonu olmak üzere dört model olarak çıkacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy Note 10 ne zaman geliyor

Haberin Devamı

50 W hızlı şarj teknolojisiyle gelmesi beklenen Galaxy Note 10, tüm Samsung telefonlardan daha hızlı şarj olacak; öyle ki Galaxy S10 serisinde dahi 15 W'lık şarj teknolojisi kullanılıyor. Bu da 4500 mAh batarya kapasiteli Galaxy Note 10'un 35 dakikada yüzde 0'dan yüzde 100'e şarj olabileceği anlamına geliyor.

GALAXY NOTE 10 NE ZAMAN TANITILACAK?

Henüz kesinleşen bir tarih yok; ancak şirkete yakın kaynakların iddiasına göre Galaxy Note 10, 7 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!