Samsung Galaxy Note 10 ne zaman çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Note 10 ne zaman çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2019 09:28

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung'un uzun zamandır beklenen yeni amiral telefonu Galaxy Note 10, ne zaman satışa sunulacak? Hangi özelliklerle gelecek?

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Note 10 için kolları sıvadı. Yeni telefonu üzerinde çalışmalarını sürdüren şirket, 25 Ağustos'ta yeni ürünlerini karşımıza çıkaracak. Şirket, dört farklı Galaxy Note 10 üzerinde çalışıyor. Ancak bu kadar çok model olması kimseyi şaşırtmamalı; zira şirket Galaxy S10 serisinde de buna benzer bir ayrıştırma yapmıştı. Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e ve Galaxy S10 5G olmak üzere seride 4 farklı telefon karşımıza çıkmıştı. Bu telefonlardan Galaxy S10e daha küçük ekranlı ve en uygun bütçeli Galaxy S10 model telefon olarak dikkat çekiyor. Galaxy S10 5G'ye geldiğimizde ise adından anlaşılacağı üzere 5G desteğine sahip tek telefon. Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus arasındaki fark da daha çok ekran büyüklüğünden ibaret.

Galaxy Note 10'da da böyle bir ayrım olması bekleniyor. Yani Galaxy Note 10, Galaxy Note 10e, Galaxy Note 10 Plus ve Galaxy Note 10 5G isimlerini duyarsak çok da şaşırmayacağız.

Haberin Devamı

Galaxy Note 10 ile ilgili pek çok iddia var. Bunlardan en dikkat çekeni ise hiç şüphesiz cihazın tamamen tuşsuz bir yapıda olacağına dair söylentiler. Yani güç tuşu, ses kontrol tuşları ve hatta Bixby tuşu yerini dokunmatik arayüze bırakabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!