Samsung bu kez Galaxy A60 ile geliyor

Güncelleme Tarihi:

Samsung bu kez Galaxy A60 ile geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 10:14

Samsung, Mobil Dünya Kongresi kapsamında Galaxy A30 ve Galaxy A50 modellerini sahneye çıkartmıştı. Güney Koreli şirket şimdi de büyük ekranıyla dikkat çeken Galaxy A60 ile geliyor!

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy A serisine yeni üyeler katmaya devam ediyor. Şirkete yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Galaxy A30 ve Galaxy A50 modellerinin ardından 6.7 inç ekranlı Galaxy A60 görücüye çıkacak. Tanıtılması beklenen yeni modelde Galaxy A50'de gördüğümüz gibi 3'lü kamera kurulumuna yer verilecek.

Son zamanlarda sıkça gördüğümüz ekrandan parmak izi okuma teknolojisinin Galaxy A60 modelinde de yer alacağı söyleniyor. Bunların haricinde kamera özellikleriyle dikkat çeken cihazda 32 Megapiksel ana, 5 Megapiksel derinlik ve 8 Megapiksel geniş açılı kamera sensörü bulunuyor. Ön tarafa geldiğimizde ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde kameranın yer aldığını görüyoruz.

Donanım tarafında sızdırılan özelliklere gelecek olursak Snapdragon 675 işlemciyle karşılaşıyoruz. Bunun yanında 6/8 GB RAM ve 128 GB‘lık dahili depolamaya sahip olan cihazda 4.500 mAh boyutunda batarya bulunuyor. Piyasaya ne zaman sunulacağı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmayan Galaxy A60'ın ilk olarak Hindistan'da satışa çıkması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!