Samsung Batman'e özel Galaxy S7 edge yaptı

Güncelleme Tarihi:

Samsung Batmane özel Galaxy S7 edge yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 06:54

Samsung, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da amiral gemisi Android telefonunun süper kahraman temalı özel bir versiyonunu çıkarıyor.

Haberin Devamı

Samsung'un bu yılki gözde Android telefonu Galaxy S7 edge'in şimdi de Batman temalı özel bir versiyonu çıktı. Sasung Galaxy S7 edge Injustice Edition adını taşıyan bu akıllı telefon Samsung, Warner Bros. ve DC işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Injustice: Gods Among Us adlı popüler mobil oyunun üçüncü yıldönümü şerefine çıkarılan bu akıllı telefonun tasarımı Galaxy S7 edge'inkiyle aynı olmakla birlikte, üstünde Batman'den esinlenen çeşitli ayrıntılar yer alıyor. Galaxy S7 edge'in çift renkli tasarımı yerine telefonun önü ve arkası Dark Knight'ı andıran siyah renkle kaplanıyor. Bunun dışında telefonun üstündeki yazılar ve diğer çizgilerin rengi de gümüşten altına çevrilmiş. Ayrıca arka yüzeyde Samsung logosunun bulunduğu yerde bir Batman amblemi bulunuyor. Böylelikle zaten çekici bir telefon olan Galaxy S7 edge'in daha da çekici ve göz alıcı bir versiyonu elde edilmiş.

Haberin Devamı

Galaxy S7 edge Injustice Edition aksesuarlarıyla da özel

Galaxy S7 edge Injustice Edition'daki özelleştirmeler yalnızca donanımla sınırlı kalmıyor. Bu Android telefonu açan kullanıcılar karşılarında özelleştirilmiş duvar kağıtları ve tamamen yeni renkler, ikonlar ve diğer unsurlarla yeniden tasarlanan bir kullanıcı arayüzü görüyorlar. Hatta telefon uygulamasındaki numara çeviricisi bile yepyeni, elmas şekilli tuşlarla bezenmiş arayüzle sunuluyor.

Özelleştirmeler sadece telefonla sınırlı değil. Samsung bu telefonla birlikte altın kaplamalı Batarang, Batman'in zırhından ilham alınarak tasarlanmış, plastikten yapılmış özel bir koruyucu kılıf da sunuyor. Injustice oyunu için oyun içi satın alma kredileri ve buna ek olarak tamamen siyah renk ile tasarlanmış Gear VR sanal gerçeklik aygıtı da kutuda bulunuyor.

Samsung'un bu özel üretim Android telefonu Galaxy S7 edge Injustice Edition'ı, en azından şu an için, sadece belirli pazarlarda satışa sunuluyor. Verilen bilgiye göre bu telefon başlangıçta Çin, Güney Kore, Latin Amerika, Rusya ve Singapur gibi pazarlarda sunulacak. Özel üretim telefonun Avrupa ve ABD pazarlarında da satışa sunulabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Samsung, ilk kez amiral gemisi akıllı telefonunu süper kahraman temalı özel bir versiyon olarak sunmuyor. Güney Koreli şirket geçen yıl da gözde telefonu Galaxy S6 edge'in Iron Man temalı özel bir versiyonunu meraklı tüketicilere sunmuştu.

Teknoblog tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!