Russian Red Türkiye'ye geliyor

Güncelleme Tarihi:

Russian Red Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 14:49

İspanya’yı 2012’de Eurovision’da temsil edecek Russian Red, Türkiye’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Avea, müziğin seçkin isimlerini hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Escape to Music konserleri kapsamında Avea bu kez, dünyaca ünlü bir ismi daha İstanbul’a getiriyor.

Avrupa’da fırtına gibi esen  ve ilk kez Türkiye’de konser verecek olan Russian Red, 13 Ocak 2012, Cuma günü Garaj İstanbul’da, The Sun The Trees (http://youtu.be/q8oZEIQ-AxQ) ve I Hate You But I Love You (http://youtu.be/L4eEVUK8BwE) gibi birbirinden keyifli parçalarını seslendirecek.

1985 Madrid doğumlu Lourdes Hernandez’in, İngiliz Brian Hunt ile tanışmasıyla başlayan “Reason”, “The Night of the Paper” ve “Sadie” gibi parçaların yer aldığı ancak piyasaya sunulmayan ilk demo albümüyle hayata geçti. Adını Hernandez’in genellikle kullandığı rujdan alan Russian Red, İspanyol indie türünde tanınmaya başladı. 2007 yılında 60’dan fazla konserde performans sergileyen sanatçı, 2008’de piyasaya ilk sunulan albümü “I Love Your Glasses”i hazırladı. İlk albümün başarısının ardından İspanya'da popüler olan Russian Red, Mayıs 2011’de ikinci albümü Fuerteventura’yı hayranlarıyla buluşturdu.

Folk-pop-rock üçlemesini bir araya getirerek farklı bir tarz yaratan Russian Red, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek dünyanın en kapsamlı şarkı yarışması 2012 Eurovision’da da İspanya’yı temsil edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!