Red Herring Top 100 Avrupa Ödülleri'ni kazanan girişimlerden biri o oldu

Güncelleme Tarihi:

Red Herring Top 100 Avrupa Ödüllerini kazanan girişimlerden biri o oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 09:07

Siber güvenlik robotu ATAR'ın küresel pazara açılımını gerçekleştiren Atar Labs, prestijli Red Herring Top 100 Avrupa Ödülleri'ni kazanan girişimler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Atar Labs, Red Herring tarafından duyurulan 2018 Red Herring Top 100 Avrupa Ödülleri kazananları arasında yer aldı. Red Herring Top 100 Forum'da duyurulan ödüller çerçevesinde Avrupa'nın lider şirketleri belirleniyor ve bu girişimlerin kendi sektörlerinde gerçekleştirdiği inovasyonlar ve yeni teknolojiler öne çıkarılıyor.

Red Herring Top 100 Avrupa, her yıl Avrupa bölgesinde özel sermayeli yaklaşık 1.200 şirket arasından seçim yapıyor. Red Herring'in Top 100 listesi, potansiyel sahibi yeni girişimcilerin ve şirketlerin belirlenmesinde önemli bir gösterge olarak kabul görüyor. Atar Labs'ı ödüle layık gören Red Herring editörlerinin bugüne kadar Alibaba, Facebook, Google, SalesForce.com, Skype, SuperCell, Spotify, Twitter ve YouTube gibi dünyayı değiştiren şirketleri ilk fark eden otorite olduğu biliniyor. Geçen yıllar içinde binlerce yenilikçi ve dikkat çekici şirket Top 100 listesinde yerini almış bulunuyor.

Haberin Devamı

2018 yılı için ilk 100 listesini belirlemenin hiç de kolay olmadığını ifade eden Red Herring Yayıncı ve CEO'su Alex Vieus, "Uzun yıllardır bu kadar çok Avrupalı girişimcinin kayda değer kilometre taşlarını bu kadar hızlı geride bıraktığı bir yıl olmamıştı. Ancak uzun elemeler ve görüşmeler sonucunda, Avrupa genelinde yüzlerce aday arasından Top 100 listesini belirlemeyi başardık. Atar Labs'in başarılı bir girişimcilik yolculuğunu tanımlayan vizyona, tutkuya ve inovasyona sahip olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

Atar Labs CEO'su Burak Dayıoğlu, "Atar Labs olarak hızla büyüyen siber güvenlik sektöründeki uzman açığını telafi edecek, otomasyon temelli bir güvenlik çözümü sunuyoruz. ATAR savunma platformu, güvenlik merkezlerinin ihtiyaç duyduğu performans ve verimliliği sağlıyor." dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!