Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihi ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Red Dead Redemption 2nin çıkış tarihi ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 08:57

Rockstar Games bugün yaptığı açıklama ile Red Dead Redemption 2'nin çıkışını bekleyenleri üzdü. 2017'nin sonbaharında çıkması beklenen oyunun çıkış tarihi ertelendi.

Haberin Devamı

Rockstar Games’in yeni oyunu Red Dead Redemption 2’nin çıkış tarihi ertelendi. Bu yıl içerisinde çıkacağı bilinen oyunun çıkış tarihinin bugün yapılan açıklamayla ertelendiği duyuruldu. Açıklamaya göre oyunun yeni piyasaya sürülme tarihi ise önümüzdeki yılın bahar ayları.

Red Dead Redemption’ın mükemmel hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü ve bundan dolayı çıkış tarihinin ertelendiğini dile getiren Rockstar Games "Serinin hayranlarına en iyi deneyimi sunabilmemiz için ne yazık ki ekstra süreye ihtiyacımız var. Bu erteleme haberinin yarattığı hayal kırıklığı yüzünden tüm oyun severlerden özür diliyoruz ama firma politikamız bir oyunu ancak tam anlamıyla hazır olduğunda piyasaya sürmek üzerine kurulu." diyerek oyunu bekleyenlerden özür diledi.

Haberin Devamı

Yeni bir aksilik olmazsa 2018 yılının bahar aylarında piyasaya sürülmesi gereken oyun PlayStation 4 ve Xbox One için raflarda yerini alacak. 

BAKMADAN GEÇME!