Red Dead Redemption 2 satışa çıkmadan tükendi!

Güncelleme Tarihi:

Red Dead Redemption 2 satışa çıkmadan tükendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 07:17

Rockstar Games'in üzerinde çalıştığını açıkladığı ve merakla beklenen Red Dead Redemption 2'nin fiziksel kopyaları daha piyasaya sürülmeden tükendi. İşte detaylar!

Haberin Devamı

Eğer Amazon üzerinden Red Dead Redemption 2'nin ön siparişini vermeye çalışanlardan biriyseniz, PlayStation 4 platformu için ön siparişlerin kapandığını görmüş olabilirsiniz. Bunun sebebi ön sipariş limitinin dolması yani Red Dead Redemption 2'nin daha çıkmadan tükenmiş olması.

Öncelikle Red Dead Redemption 2'nin ön siparişini verebileceğiniz bir sürü başka platform olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Ardından da geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemption 2'nin bekleneni veremeyeceği ve satış rakamları konusunda istenen düzeye ulaşamayacağı yönünde yorumlar yapan analistlerin yanılıyor olabileceğinin de altını çizelim.

Zira daha tam anlamıyla tanıtılmadan ve piyasaya ne zaman sürüleceği dahi belli olmadan fiziksel kopyalarının tükenmesi, Red Dead Redemption 2'nin ilerleyen dönemde yakalayabileceği satış rakamlarının bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

Red Dead Redemption 2 satışa çıkmadan tükendi

Haberin Devamı

Aslına bakarsanız yukarıdaki görselde de görebileceğiniz sipariş verilememe durumu mantıken birçok sebep yüzünden yaşanıyor olabilir. Fakat Amazon ile iletişime geçen kullanıcıların aldığı yanıt bu durumu netleştirmiş durumda.

Amazon'dan yapılan açıklamaya göre Red Dead Redemption 2 için kendilerine ayrılan kotayı doldurmuş durumdalar. Talebin bu kadar yüksek olması sebebiyle kotanın artırılması da mümkün olabilir ama şimdilik Amazon üzerinden Red Dead Redemption 2'yi satın almak gibi bir seçeneğimiz bulunmuyor.

Son olarak yapımın Xbox One sürümü için ön siparişlerin hala devam ettiğini de belirtelim. shiftdelete'in haberine göre bu da ya PlayStation 4 sahiplerinin daha fazla olduğunu ya da PlayStation 4 sahiplerinin Red Dead Redemption 2 için çok daha heyecanlı olduklarını gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!