Razer'dan Dragon Ball FighterZ için Xbox One ve PlayStation 4 arcade kolu

Güncelleme Tarihi:

Razerdan Dragon Ball FighterZ için Xbox One ve PlayStation 4 arcade kolu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 06:49

Razer, bugün yaptığı bir duyuru ile Bandai Namco Entertainment ve Shueisha, Inc. / Toei Animation işbirliği sonucu Dragon Ball FighterZ oyunu için hem Xbox One hem de PlayStation 4’e ürettiği yeni arcade stick ürününü tanıttı.

Haberin Devamı

The Razer Atrox Arcade Stick for Xbox One ve Razer Panthera Arcade Stick for PlayStation 4 isimleri ile çıkan iki yeni ürün, üzerinde Dragon Ball FighterZ kapmalası ile geliyor. Dünyaca üne sahip Dragon Ball sanat çalışması ile bezeli bu yeni kollar oyuncuların daha eğlenceli ve hareketli kapışmalar yaşaması için güçlü ve esnek unsurlar göz önüne alınarak geliştirildi. Espor atletleri tarafından da test edilen ürünler hem kendi dövüş stiline sahip oyuncular hem de rekabetçi oyunların gerektirdiği dayanıklılık göz önüne alınarak hazırlandı.

Bu yeni iki arcade kolu dayanaklı donanımları ile meşhur Sawna bileşenlerinden oluşuyor. 8 yönlü joystick ile birlikte toplamda 10 adet fonksiyon tuşuna sahip olan ürünler %100 modlanabilir yapıda. Bu şekilde oyuncular kolları kendi arzularına göre ayarlayarak kendi oynanış stillerini özgürce sergileyebilecek. Her iki yeni ürün de geliştirme ve değişimlere uygun olarak üretildi. Cihazlar içindeki yedek iki tuş, tornavida gibi parçalar ile cihazın donanımsal değişikliklerini yapmak da bir o kadar kolay olacak.

Öte yandan Razer Panthera en üst seviye dövüş oyunlarında daha etkili olabilmek adına Tournament Gaming Mode özelliği ile birlikte gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!