Rainbow Six Siege'e Türkçe dil desteği!

Güncelleme Tarihi:

Rainbow Six Siegee Türkçe dil desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 07:52

Popüler oyun geliştiricisi Ubisoft, Türkiye için büyük yatırımlar yapmayı kararlaştırmıştı. İlk olarak Uplay'in ana arayüzüne Türkçe dil desteği sunan firma şimdi ise Rainbow Six Siege'e Türkçe dil desteği sunacak.

Haberin Devamı

Assassin's Creed, Rainbow Six Siege ve Watch Dogs gibi Türkiye'de oldukça sevilen oyunların geliştiricisi olan Ubisoft, ülkemizde düzenlenen oyun fuarı GİST'e de katılmıştı. Ülkemizdeki etkinliğini artırmak isteyen şirket, şimdi ise bir video ile Türkçe dil desteğinin getirileceğini açıkladı. Bu desteğin yanı sıra Türkiye'de e-spor turnuvaları da yapacak.

Rainbow Six Siegee Türkçe dil desteği

Rainbow Six Siege Marka Direktörü Alexandre Remy konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında "Tüm takım adına konuşarak, Türk oyuncuların oyunumuza gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Rainbow Six Konusunda sahip oldukları sadakat, tutku ve coşkuya çok değer veriyoruz ve bu önemli oyun ögelerini yerelleştirerek minnettarlığımızı gösterebildiğimiz için gerçekten çok mutluyuz. daha önce de söylediğimiz gibi Rainbow Six Siege'ın en değerli unsuru oyunculardır ve bu yüzden her zaman oyuncu deneyimini olabildiğince mükemmel yapmak için çaba göstereceğiz." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!