PUBG Mobile Prime ve Prime Plus nedir?

Güncelleme Tarihi:

PUBG Mobile Prime ve Prime Plus nedir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 12:53

PUBG Mobile Prime ve Prime Plus adında iki yeni abonelik sisteminin duyurusu yapıldı. Razer ile mobil oyunları iyileştirmek adına işbirliğine giden Tencent, PUBG'de oyunculara bakın nasıl bir sürpriz hazırladı?

Haberin Devamı

PUBG'de yeni dönem başlıyor. PUBG Mobile için aylık ücret karşılığında verilecek iki özel abonelik sistemi açıklandı: Bunlardan biri PUBG Mobile Prime, diğeri ise PUBG Mobile Prime Plus. PUBG Mobile Prime için aylık 0.99 dolar ödeme beklenirken, Prime Plus'ı tercih ettiğinizde bu ücret 9.99 dolara kadar çıkıyor. Peki bu iki üyelik oyuncular için ne anlama geliyor? İki abonelik arasında ne gibi farklılıklar var?

Örneğin Prime abonesi olan kullanıcılar günlük 5 Unknown Coin edinebiliyor. Bunun yanı sıra Battle Points kullanılarak da alışveriş yapabilmek mümkün hale geliyor. Prime Plus'ta ise oyuncular eşya ve ganimetler için günlük ciddi indirimler alabilme şansına sahip. Ayrıca günlük 10 RP kazanımı da yine bu üyeliğin bir diğer sürprizi.

Klasik Sandık Çekilişi'nde yüzde 50 indirimin bulunduğu PUBG Mobile Prime Plus üyeliği bu aya özel 4.99 dolarlık ücretin ödenmesiyle aktif hale geliyor. Ancak diğer ay bu ücret 9.99 dolara çıkacak.

Her iki paket de birbirinden farklı olduğundan oyuncular iki paketten birini ve hatta ikisini birden edinebiliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!