PUBG Mobile kasma sorunu ve çözümü

Güncelleme Tarihi:

PUBG Mobile kasma sorunu ve çözümü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2018 11:02

PUBG Mobile kasma sorunu nasıl çözülür, Android PUBG Mobile kasma sorunu, Android PUBG Mobile kasma sorunu çözümü, Android PUBG Mobile kasma çözümü, iOS PUBG Mobile Kasma Sorunu, iOS PUBG Mobile Kasma Sorunu çözümü, iOS PUBG Mobile Kasma nasıl çözülür, iOS PUBG Mobile Kasma çözümü nedir, Mobile PUBG kasma sorunu, Mobile PUBG kasma sorunu çözümü, Mobile PUBG kasma nasıl çözülür, Mobile PUBG kasma problemi, Mobile PUBG kasma problemi çözümü, Mobile PUBG kasma problemi nasıl çözülür. Mobile PUBG kasma sorunu çözümü bu haberimizde.

Haberin Devamı

Popüler oyunun üreticisi PUBG Şirketi, oyunun mobil sürümünü kullanıcılara sunmasından beri çoğu oyuncu Mobile PUBG kasma sorunu ile karşı karşıya. PUBG Mobile Kasma Sorunu yaşanmasının en büyük sebeplerinden biri akıllı telefonun oyunu kaldıramayacak kadar belleğinin (RAM) olmasıdır. Öte yandan telefonunuzda yeteri kadar hafıza olmaması da PUBG Mobile kasma sorununa neden olabilmektedir.

Şayet cihazın oyun için yeterli olduğunu düşünüyorsanız önereceğimiz adımları izlemeniz faydalı olacaktır.

Bellek (RAM) Temizliği

Oyunu oynarken telefonunuzun arkaplanında çalışan diğer uygulamalar belleği tüketeceğinden, cihazınız PUBG Mobile için gereken belleği sağlayamayabilir. Siz de arkaplanda çalışan uygulamaları kapatarak ve bellek temizliği yaparak PUBG Mobile oyununu hızlandırabilirsiniz. Google Play Store üzerinden çeşitli bellek temizleme programlarını indirerek cihazınızın belleğini temizleyebilir ve Mobile PUBG oyununu hızlandırabilirsiniz.

Oyun Ayarları

Haberin Devamı

Bellek temizliği yeterli olmazsa bir diğer çözümü deneyebilirsiniz. Bu çözüm PUBG Mobile ayarlarının "düşük" ya da "orta" değerlerde oynamanız olacaktır. Bunun için oyunun ayarlarına girdikten sonra "Grafik Ayarları" bölümünden tüm seçenekleri "Düşük" veya "Orta" ayarları seçebilirsiniz. Bu çözümün görüntü kalitenizi değiştirebileceğini hatırlatalım.

 

Eğer ki tüm bu çözümlere rağmen Mobile PUBG kasma problemi devam ederse, PUBG Mobile güncellemeleri yapmanız gerekmektedir. Geliştiriciler telefonlarda en iyi oyunu sunabilmek için sürekli PUBG Mobile güncellemeleri yayınlamaktadır.

BAKMADAN GEÇME!