PUBG Mobile hileleri

Güncelleme Tarihi:

PUBG Mobile hileleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2018 12:03

PUBG Mobile hileleri nelerdir? PUBG Mobile Hack nasıl yapılır? PUBG Mobile oyununda hile yapmanın cezası var mı? PUBG Mobile Hack cezası nedir? PUBG Mobile hile yapılan hesaba ne olur? PlayerUnknown's BattleGrounds Mobile Hack nasıl indirilir? PUBG'de hile yapan oyunculara ne olur?

Haberin Devamı

Popüler savaş arenası PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) oyununun geliştiricileri, oyun içerisindeki hile yapan oyuncular hakkında yapılan çalışmaları bir açıklama ile duyurdu.

Steam üzerinden yayınlanan duyuruda, PUBG için hack programları geliştirerek sattığı düşünülen 15 kişinin Çinli yetkililer tarafından tutuklandığı belirtiyordu. Şüpheliler, 5 milyon doların üzerinde bir cezaya çarptırılmışlardı.

PUBG Mobile Hack'lere baktığımızda birçok hile PUBG şirketi tarafından engellense de (ban) bazı hileler PUBG tarafından kabul ediliyor. Bu hilelerden birisi de No Recoil Macro hilesi. Peki bu hile nasıl yapılıyor?

Bu hile için ilk önce "makro" özellikli bir Logitech mouse'a ihtiyacınız var. Bu mouse'a sahip oyuncuların daha sonra makro ayarı yapması gerekiyor. Bunun için izlemeniz gereken yol aşağıda açıklanmıştır.

Haberin Devamı

İlk olarak Logitech Mouse programını indirin. Kurulumdan sonra uygulamayı açın. Otomatik Oyun algılamayı seçin. Programın alt tarafında bulunan "Düğmeleri Özelleştir"e tıklayın. "Yeni Profil Oluştur"a tıklayın ve verilen makro kodunu kod bölümüne yapıştırıp kaydedin.

Makro Kodu:
function OnEvent(event, arg)
OutputLogMessage("event = %s, arg = %d\n", event, arg)
if (event == "PROFILE_ACTIVATED") then
EnablePrimaryMouseButtonEvents(true)
elseif event == "PROFILE_DEACTIVATED" then
ReleaseMouseButton(2) -- to prevent it from being stuck on
end
if (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 4) then
recoil = not recoil
spot = not spot
end
if (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 1 and recoil) then
if recoil then
repeat
--Sleep(35)
Sleep(8)
MoveMouseRelative(0, 2)

until not IsMouseButtonPressed(1)
end
end
end

 

Bu kod sayesinde artık PUBG oynarken silahları sekmeden kullanabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!