Project Scorpio planlanan tarihte geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Project Scorpio planlanan tarihte geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:35

Son zamanlarda ortaya atılan Microsoft'un yeni oyun konsolu Project Scorpio'nun ertelenme iddialarını Xbox'ın yetkili isimlerinden Phil Spencer, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı.

Haberin Devamı

Microsoft tarafından en iyi konsol olarak duyurulan Project Scorpio’nun çıkış tarihinin ertelendiği ile ilgili söylentiler ortada dolaşıyordu. Ancak bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Xbox firmasının başındaki isimlerden Phil Spencer, Twitter hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde bu söylentilerin doğru olmadığını söyledi. Bir kişinin kendisine Project Scorpio ile ilgili ertelenme söylentilerinin doğru olup olmadığını sorması üzerine Spencer, Project Scorpio’nun çıkış tarihinin kesin olduğunu, planlananın dışında bir sorun olmazsa konsolun belirlenen çıkış tarihinde çıkacağını söyledi.

Bu oyun konsolu ile rakibi Sony’i sollamak istediği aşikar olan şirket, Project Scopio’yu bu yıl içerisinde çıkarmayı planlıyor. Şirket özellikle de okulların tatil dönemine getirip, karne hediyesi zamanından faydalanmak istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!