Pokemon'un mobil kart oyunu mu geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Pokemonun mobil kart oyunu mu geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 09:04

Pokemon'un mobil cihazlar için yeni bir kart oyunu iddiaları ortada dolaşıyordu. Pokemon Company bu iddiaları reddetse de ileride karşımıza böyle bir mobil oyunla gelmesi muhtemel gözüküyor.

Haberin Devamı

Birçok kişinin çocukken belki de favorisi olan Pokemon birçok farklı şekilde hayatımızda yer buluyordu. Cipsten çıkan kartları ve tasolarıyla oyun hayatımızda da yer bulan Pokemon kart oynanışı ile artık telefonlarımıza da gelecek. Ancak bu bilgi şu an için kesin değil, Wall Street Journel tarafından ortaya atılmış bir söylenti. Bu söylentiye göre Pokemon’un kart bazlı oyunu mobil cihazlar için geliştirilme aşamasında. Yeni oyunda klasik Pokemon kartları ve özellikleri bulunacak, aynı zamanda da günümüzdeki dijital kart oyunlarına benzer bir sistemde olacak. Oyunda rakiple karşılaşma modu da bulunacak.

Ancak dediğimiz gibi bunlar söylenti ve Pokemon Company’de bu söylentileri reddetti. Fakat Pokemon’un böyle bir proje ile dönmesi muhtemel. Son zamanlarda düşen popülaritesini yükseltmek için yapımın mobil platformlarda da yer bulması gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!