Panasonic'ten 60 inç'lik LED TV

Güncelleme Tarihi:

Panasonicten 60 inçlik LED TV
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2012 09:40

Panasonic 60 inçlik SmartVIERA LED TV’yi IFA fuarında görücüye çıkardı.

IPS LED LCD Panel, polarize 3D ve 500HZ Backlight Scanning’in yanı sıra web tarama, VIERA Connect ve 2D veya 3D’de formatındaki görüntü kalitesiyle Smart VIERA TX-L60ET5, Panasonic’in bugüne dek ürettiği en büyük LED TV olma özelliğini taşıyor.

Cam ve metal tasarım, ince metal çerçevesiyle ET5 serisinden evrilerek geliyor. TX-L60ET5, enerji tüketimi ve elektrik faturalarındaki miktarı azaltacak olan A+ enerji sıralamasına da sahip.

Smart VIERA TX-L60ET5, hafif gözlüklerle 3D görüntüleri izlemenin farklı bir yolu olan polarize 3D özelliği ile geliyor. Tam dört adet gözlüğün verildiği kullanıcılar ayrıca 2D görüntüleri, gerçek zamanlı  ve üstün kalite 3D’ye çevirebilme seçeneğine de sahip.

Geliştirilmiş arka aydınlatma kontrolü, alan bölme yoluyla saniyede 50 ila 100 kare arasında görüntüleme sağlıyor.

Televizyon, basit bir uzaktan kumanda işlemiyle ya da Smart VIERA Remote App kullanarak kontrol edilebiliyor. Smart VIERA Remote App bir oyun pedi olabildiği gibi, akıllı telefon veya tabletten TV’ye sürükleme hareketiyle resim ve film yükleyebileceğiniz bir araç olma özelliğine sahip.

TX-L60ET5’in sahip olduğu özellikler arasında cihaza gömülü WiFi, DLNA, Media Player, VIERA Link, Game Mode ve 4 HDMI Terminaller de bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!