Oyuncular GameX'te buluşuyor!

Güncelleme Tarihi:

Oyuncular GameXte buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 08:45

Türkiye’nin ilk oyun geliştiricileri ve yapımcıları derneği Oyunder, 1-2 Aralık tarihlerinde GameX fuarında Oyun Sektörü panel ve eğitimleri ile profesyonelleri ve gençleri buluşturuyor.

Haberin Devamı

Oyunder’in Başkanı Tansu Kendirli ve Women in Games Türkiye’nin kurucusu Simay Dinç’in moderatorlüğünde gerçekleşecek etkinlikler sektörün değerli ve renkli isimlerini biraraya getiriyor.Oyunder’in ücretsiz olarak düzenlediği etkinlikleri ve atolyeleri web sitesinden inceleyebilir, kayıt olabilirsiniz.

İş'te sizi Oyuna Getirecek Etkinlikler;

1-“Oyunda başarılı iletişim planı nasıl oluşturulur?” 

Video (Dijital Oyunlar) alanında başarılı bir iletişim planı nasıl oluşturulur?” 

Oyunder /G Gamex 2016 etkinlikleri dizisinde Türkiye’nin Oyun Dünyasından iletişim stratejisi oluşturan, uygulayan ve analiz eden profesyonelleri taze iletişimciler ile bir araya getiriyor.

2-“Profesyonel Oyun Dünyası ve Profesyonel Oyunculuk” Paneli 

Türkiye’nin Profesyonel Oyun Dünyasından Yönetici, Oyuncu ve E-spor ekosisteminin temsilcilerini bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

3-“Streamer ve Youtuber gözünden Oyun Sektörü” Paneli farklı platformlarda Streamer fenomenleri bir araya getiriyor.

4-“Bağımsız Oyun Geliştirici Paneli”

“Indie” Bağımsız Oyun Geliştirme Süreci nasıl ilerliyor?profesyoneller bu alanda çalışan ve çalışmak isteyenlere ilham vermek ve onlara kendi yolcuklarını anlatmak için sahne alıyor.

5-“Women in Games-Oyun Dünyasında Kadınlar ve Kariyer” Paneli

“Kadınlar için Oyun sektöründe kariyer” paneli ile Türkiye’nin başarılı oyun şirketlerinden kadın profesyoneller, sektörü, görev ve sorumluluklarını, bu sektörde yer almayı hedefleyen kadınlara kendi gözlerinden değerlendiriyor ve anlatıyor.

6-“Oyun Sektörüne Girişimci olarak nasıl girersiniz?”“Oyun sektörüne Girişimci olarak nasıl girersiniz?” paneli ile Oyunder Oyun sektöründe girişimci ruha sahip profesyonelleri ve girişim sahiplerini bu konu hakkında fikir sahip olmak isteyenler ile bir araya getiriyor.

Panelde Oyun girişimciliği ve ekosistemi ele alınıyor. Girişimci adayları nasıl hazırlanmalı, Girişimciler, girişimci adayları nelere dikkat etmeli? Oyun Start-up’larının ilk dönemde yaşadığı sorunlar ve olası alternatif çözümler nelerdir? Ekipler nasıl konumlanmalı, nasıl hazırlanmalı? gibi sorulara cevap aranacak.

Oyuncular GameXte buluşuyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!