Oyun dünyasına Türk damgası

Güncelleme Tarihi:

Oyun dünyasına Türk damgası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 17:35

Küresel oyun pazarı, içinde Türklerin de bulunduğu “BUCKETZ” (Kovalar) isimli oyunla tanışıyor.

Haberin Devamı

Bucketz, içinde Türklerin deolduğu Picnic Hippo Oyun Stüdyosu'nun, Los Angeles, San Francisco, Shanghai ve İstanbul'daki ekiplerle 1 yıldan fazla süren çalışmalarla hazırlandı. Oyun Apple platformunda, küresel pazara sürülmedeen önce Haziran ayında Yeni Zelanda da test edildi. Yeni Zelanda’da daha test aşamasındayken ilk 3'te yer alan Bucketz, tüm dünyada 26 Temmuz’da App Store'da yayına girdi.

Bucketz (Kovalar), iphone, ipod touch ve ipad lerde oynanabiliyor. Ayrıca Apple’ın son olarak çıkarttığı Yeni iPad’in Retina özelliğini de barındırıyor.

BUCKETZ BİR FİZİK VE DENGE OYUNU

Fizik kurallarının yaşama uyarlanmış eğlenceli bir versiyonu olan oyunda, karakterleri renkleri kadar farklı 9 kovanın (bucketz) macerasına katılan oyuncular, bir yandan ekranda uçan yüzlerce nesneyi dengeli bir şekilde istiflerken diger yandan gittikce artan zorluklarla mücadele edecekler.

Bilardo toplarından meyvalara,  micro organizmalardan gezegenlere kadar uzanan bu objeleri kovalarınıza (bucketz) atmak işin sadece ufak bir kısmı. Oyunda kovaları kaçırmaya calışan uzaylılardan, içinden ne çıkacağı belirsiz hediye paketlerine, görüş mesafesini yok eden sis bombalarından, ekranda ne varsa içine çekebilecek kara deliklere kadar türlü zorlukla da mücadele etmek gerekiyor.

Uygulamayı indirmek için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!