Outlast 2 için Türkçe yama yayında!

Güncelleme Tarihi:

Outlast 2 için Türkçe yama yayında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 07:39

Geçtiğimiz hafta Steam'de 49 TL gibi bir fiyatla satışa sunulan Outlast 2'nin Türkçe yaması, bir haftada hazırlandı. Oyunu artık PC'de Türkçe olarak da oynayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tam bir hafta önce piyasadaki yerini alan Outlast 2, Steam üzerinde Türk oyuncuları için hazırlanan 49 TL'lik özel fiyatı ile hepimizin gönlünde taht kurmuştu.

Oyun yine de maalesef Türkçe olarak piyasadaki yerini almamıştı. Muhtemelen bir sonraki oyunun Türkçe olup olmayacağı ise Outlast 2'nin ülkemizdeki satış rakamlarına göre belirlenecek.

Bu sırada dört kişilik gönüllü bir ekip, oyuna Türkçe yama hazırladı.

Bu sırada daha önce yaptıkları Türkçe yamalardan da bahsettiğimiz bir ekip, oyunu hemen bitirdiler ve Türkçe yama çalışmalarına başladılar. Bu çalışmalarını ise tam bir haftada tamamladılar.

TesLa, ferex28, Doğukan Yılmaz ve Alihan Yurtsever olmak üzere dört kişilik ekibin hazırladığı bu Outlast 2'nin Türkçe yamasını bu linkten indirebilirsiniz.

Outlast 2 için Türkçe yama yayında

Haberin Devamı

Bu Türkçe yama, oyunun tüm menü ve arayüzü başta olmak üzere, senaryo ve oyun içi etkileşimi de dahilinde Outlast 2'nin tamamını Türkçe yapmaktadır.

Türkçe yama, hızlı bir şekilde çıkarıldığı ve testten geçtiği için bir takım çeviri hataları ya da yazım hataları şimdilik bulunabilir. Onu da kısa zaman içerisinde düzeltecek. Ayrıca oyunda birkaç tane Türkçe karakter kullanılamadı.

Kurulum ve Türkçe yama ile ilgili tüm detaylar indirdiğiniz dosyada yer alıyor.

shiftdelete.net'in haberine göre Outlast 2, daha önce Assassin’s Creed, Prince of Persia, Splinter Cell ve Uncharted oyunlarında çalışmış yapımcıların elinden çıkma bir First Person korku macera oyunudur ve şu son bir haftada en çok tercih edilen yapımlardan biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!