OnePlus 5 işkence testine girdi! Sonuç ise...

Güncelleme Tarihi:

OnePlus 5 işkence testine girdi Sonuç ise...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 07:50

OnePlus 5, tanıtımının hemen ardından acımasız bir işkence testine girdi. İşte bu ilginç testin ilginç sonuçları...

Haberin Devamı

OnePlus 5, henüz dün tanıtıldı ve hemen akabinde ayağının tozuyla testlere girmeye başladı bile. Her yeni telefon modelinde olduğu gibi, JerryRigEverything de elbette OnePlus 5'i atlamadı ve telefona yapmadığını bırakmadı. Kesici ve delici araçlarla OnePlus 5'in ekranı ve gövdesini çizen JerryRigEverything, telefonu ısıya ve bükülmelere karşı da test etmekten geri durmadı. Peki, bunlar sonucunda ne oldu?

OnePlus 5'in ekranı Gorilla Glass 5 ile korunuyor, bu da onun kolay kolay çizilmeyeceği anlamına geliyor. Testte de bunu gösteren telefon, ekrana baskıyla birlikte gelen çizilme darbelerinden ise belli bir yerden sonra kurtulamıyor. Telefonun parmak izi okuyucusu ise çizilmelere karşı bir hayli dayanıklı görünüyor.

Bunu takip eden ön ve arka kamera da yine maket bıçağına karşı dirençli yapıda hazırlanmış. Telefonun gövdesi ise o kadar şanslı değil. Maket bıçağıyla, tıpkı bir kağıda yazar gibi OnePlus 5'in arka yüzeyine yazı yazmanız mümkün. Ancak telefon cebinizdeyken, para ve anahtarlarla çizilmiyor. OnePlus 5 işkence testinde neler olup bittiğini hemen yukarıdaki videoda daha ayrıntılı olarak görebilirsiniz.

Haberin Devamı

OnePlus 5, 27 Temmuz'da 479 $'dan başlayan fiyatıyla satışa sunulacak.

Videoyu izlemek için tıklayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!