OneHour App Store’da 1 numara oldu

Güncelleme Tarihi:

OneHour App Store’da 1 numara oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 15:40

İki genç girişimci tarafından Türkiye’de geliştirilen ‘dating’ ve arkadaşlık uygulaması OneHour, kısa sürede gördüğü büyük ilgiyle Apple App Store’da 1 numaraya yükseldi.

Haberin Devamı

App Store’da yer almaya başladıktan sonraki ilk 24 saat içinde 27.000 kez indirilen OneHour uygulaması Türkiye’de en çok aranan uygulamalar sırasında bir numara oldu.

Berhan Kongel ve Cömert Tülümen’in 2 ayda hem iOS, hem de Android platformlarında hayata geçirdiği OneHour, kullanıcıların yakın çevredeki ve aynı mekandaki diğer kullanıcılarla sadece selfie’leri ile tamamen anonim olarak eşleşmelerini sağlıyor. Selfie’lerin karşılıklı beğenilmesi üzerine birbirleriyle eşleşen kullanıcılar, uygulamanın anında mesajlaşma özelliğini 1 saat boyunca kullanabiliyorlar. 1 saatin ardından tüm yazışmalar ve selfie’ler uygulamadan otomatik olarak siliniyor. 

OneHour, kullanıcıların yakın çevrelerindeki diğer kullanıcılarla tanışarak 1 saat boyunca sohbet edebilmelerini sağlıyor. İsim dahil hiçbir kişisel bilgiye ihtiyaç duymadan çalışan uygulama, tamamen anonim olarak kullanılabildiği için, güvenlik konusundaki soru işaretlerini de ortadan kaldırıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!